Sosyal medyada günün en çok tartışma yaratan sorusu cevap buldu. Yılın en kötü transferi kim sorusunun sorulduğu ankete 400 bin kişi katıldı!

Fenerbahçe'nin 15 milyon Euro bonservis ve maaş ödemeleriyle 4 yılda 30 milyona yaklaşan harcamasıyla Cengiz Ünder'in, 15 milyon ödenen Beşiktaş'ta derbileri mahveden Musrati ve bekleneni karşılamayna Tete'nin aday olduğu ankete 400 bin kişi katıldı.

Cengiz Ünder zirvede yer aldı!

400 bin kişinin katıldığı ankette Cengiz Ünder yüzde 51 oy alarak yılın en kötü transferi olarak düşünülüyor. Bunda İrfan Can Kahveci'nin müthiş performansı ve Cengiz transferi için aynısını yapabilecek Emre Mor'u kiralamak zorunda kaldığı açıklamasıyla Cengiz zirvede yer aldı.

Musrati ikinci kötü transfer oldu!

Ankette yüzde 40 oy alarak 2. sıradı Musrati oldu. Hem iki derbiyi kaybettiren(Kendi kalesine gol ve kırmızı kart) hemde 15 milyon etmeyeceği düşünülerek Musrati oyların yüzde 40'ı aldı.

Tete 3. sırada!

Genç yaşına rağmen bekleneni veremeyen Tete, yüzde 9 oy alarak en kötü 3. transfer oldu. Ancak Tete'nin Zaha ve Hakim Ziyech bile yedek bırakan Barış Alper ve Kerem'in performansları nedeniyle istediği kadar süre alamadığı da aktarıldı.