Fenerbahçe'de yeni sezon hesapları erken başladı. Sarı-Lacivertliler, Standart Liege ekibinde görev yapan Cihan Çanak'ın durumunu sordu. Sarı-Lacivertliler, bu futbolcu için temaslara şimdiden başladı. 

Süper Lig'de şampiyonluk şansını neredeyse mucizelere bırakan Fenerbahçe, bir yandan azalan şansını zorlamaya devam ederken, diğer taraftan da sezon sonu için kadro planlamısını yapmaya başladı. Fenerbahçe daha çok genç oyuncuları listenin başına aldı. Standart Liege forması giyen 19 yaşındaki Türk asıllı Belçikalı futbolcu Cihan Çanak da transfer gündeminin başlarında yer aldı.

Sağ kanat ve on numara mevkilerinde görev yapan Cihan Çanak, 2005 doğumlu. Parlattığı yıldızları yüksek bonservis bedelleriyle elinden çıkaran Fenerbahçe, Cihan Çanak'tan da böyle bir gelir elde etmeyi planlıyor.

Cihan Çanak için menajerlerle ve kulübüyle temas sağlayan Fenerbahçe, önümüzdeki günlerde daha somut adımlar atabilir. Ünlü spor yazarı Yağız Sabuncuoğlu'nun Twitter hesabından duyurduğu bu transfer konusunda önümüzdeki günlerde önemli adımlar atılabilir.