Fenerbahçe'de genel kurul tarihi giderek yaklaşırken, Başkan Ali Koç'un aday olup olmayacağı merak ediliyor. Kongre öncesi Aziz Yıldırım, Sadettin Saran gibi isimler adaylık için nabız yoklarken, daha öhce aday olmayacağı konuşulan Ali Koç'un başkan adaylığı için harekete geçtiği öğrenildi.

Ali Koç'un seçime girmeye hazırlandığı ve ekibinin yüzde 70'ini değiştireceği belirtiliyor. Yönetimde yer alan isimlere şimdiden yeni dönemde yer almayacakları bildirildi. Bazı Fenerbahçe derneklerinin de Ali Koç'un yeniden aday olması için noter huzurunda kulübe imzalı beyanname göndermeye başladığı öğrenildi. Bu bilgileri aktaran spor yazarı Yağız Sabuncuoğlu, Koç'un adaylığının önümüzdeki günlerde resmileşebileceğini dile getirdi.

Aziz Yıldırım ve Sadettin Saran gibi isimlerin bu gelişmelerin sonrasında nasıl bir tavır takınacağı ve aday olup olmayacakları konusu önümüzdeki günlerde netlik kazanacak. Fenerbahçe'nin şampiyonluk mücadelesinde elde edeceği sonuçlar da kongre yarışında etkili olabilir.