Hem Türkiye hem dünyada milli aralar öncesi muhteşem pazar! Pazar günü maçları şimdiden dikkat çekiyor. Evde maçları bekleyenler için muhteşem pazar!

Bugün maçları neler?

Kasımpaşa Galatasaray maçı 16.00'da!

Süper Lig'de günün en önemli maçı Kasımpaşa ve Galatasaray arasında oynanacak. Şampiyonluğa giden Galatasaray, Kasımpaşa engelini aşmak istiyor. Kasımpaşa Galatasaray maçı 16.00'da Bein Sport ekranlarında.

Premier Lig'de dev maç!

17 mart Premier Lig maçlarında Manhcester United Liverpool ile karşılaşıyor. Ezeli rakiplerde şampiyonluk yolunda Liverpool, United deplasmanını geçip Arsenal ve City maçlarını beklemek istiyor. Manchester United ise Liverpool'a kazanıp evinde taraftarını mutlu etmek istiyor.

Dev derbi!

17 mart pazar akşamı Trabzonspor Fenerbahçe maçı oynanacak. Trabzonspor Fenerbahçe maçı 20.30'da başlayacak. Şampiyonluk yolunda en büyük engellerinden biri olan Fenerbahçe, ilk maçta evinde kaybettiği Trabzonspor maçını deplasmanda kazanarka hem rövanşı almak hem şampiyonluk yoluna devam etmek istiyor.

İtalya'da müthiş maç!

22.45'de İtalya'da şampiyonluk yolunda son engeli kalan İnter, Napoli'yi konuk edecek.

İspanya'da dev maç!

Ayarlansa olmaz denilen bir maçta İspanya'da. İspanya'da Atletico Madrid Barcelona ile 23.00'de karşılaşacak. Şampiyonlar liginde İnter'i eleyen ve morelleri Atletico, Barcelona'yı konuk ediyor.