Beşiktaş Fenerbahçe maçı sonrası Eric Bailly'den kötü haber geldi. Bailly tehdit içerikleri mesajlar atıldığı ortaya çıktı.

Beşiktaş'ın Fildizi Sahilli yıldızı Eric Bailly, menajer şoku yaşıyor. Manchester United'tan Beşiktaş'a transfer olduğu sürece kendisine borcu olduğu öne sürülen menajer Bailly tehdit ediyor.

İşte Bailly gelen tehdit mesajları!

"Lanetimin sana ne yaptığını görmekten mutluyum. Sen adam değilsin. Sen büyük bir Mickey Mouse'sun.  Sana karşı bir dolandırıcılık davası açtığımda ne olacağını göreceksin."

Eric Bailly'nin menajeri Severin Bohui açıklama yaptı!

"Ona tehditler, mesajlar ve şantajlar göndermeyi bırakmadı. Eric'in ona borcu olduğunu ima ediyor, çünkü Beşiktaş'a transferinde aracılık yapanlardan biriydi. Bu nedenle Eric ona biraz para ödemeli.

Eric'e bu adamla herhangi bir aracılık sözleşmesi imzalayıp imzalamadığını sordum, 'hayır' dedi. Kulübe de bu adamı tanıyıp tanımadıklarını ya da Eric'le kendileri adına konuşmasını isteyip istemediklerini sordum, onlar da 'hayır' dedi. Menajerlerin anlaşmalara burnunu sokmaya çalıştığı aynı hikaye.

Kesin olan bir şey var ki bu adam Eric'i taciz etmeyi bırakmadı. Hatta Fenerbahçe yenilgisinden sonra ona bir mesaj gönderdi. Ona adam göndermekle tehdit ediyor, bu yüzden onu engellemenin sorunu çözeceğini sanmıyorum. Bu FIFA'dan ziyade bir güvenlik sorunu."