Beşiktaş'ta Teknik Direktörlük İçin 4 İsim Gündemde! Biri Sürpriz Olacak!

Yeni sezon için teknik adam arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta Başkan Hasan Arat gündemdeki isimleri açıkladı. Önemli isimler siyah-beyazlıların listesinde yer alıyor.

Beşiktaş - 10-05-2024 00:02

Bu sezon Süper Lig'de umduğunu bulamayan Beşiktaş'ta Santos'un takımdan ayrılmasının ardından teknik direktörlük koltuğuna kimin oturacağı gündemin ilk sırasında yer alıyor. Kara Kartal'da birbirinden önemli isimlerle görüşmeler sürüyor. Yeni hoca büyük ihtimalle yerli olacak.

Başkan Hasan Arat, teknik adam arayışları konusundaki son gelişmeleri aktardı. Başkan Arat, Nuri Şahin, Sergen Yalçın ve Şenol Güneş ile görüşmelerinin sürdüğüne değinerek, bu isimler dışında dördüncü bir yerli hocanın da listelerinde yer aldığını bildirdi. Arat, "Yerli oyunca illa Türkiye'de olması gerekmiyor" diyerek bir ipucu daha verdi, ancak bu ismi açıklamadı. 

Beşiktaş'ın Nuri Şahin için Dortmund ile temasa geçtiği ve Şahin'i listenin ilk sırasına oturttuğu vurgulandı. Beşiktaş'ta Sergen Yalçın ve Şenol Güneş gibi isimler daha önce de takımı çalıştırmış ve şampiyonluk yaşatmıştı. Nuri Şahin ile son yıllarda hocalık kariyerindeki başarısıyla dikkat çekiyor. Yönetim, teknik adam konusunda önümüzdeki günlerde kararını verip somut adımlar atacak.

Günün Diğer Haberleri