Aziz Yıldırım'ın 'talimatı' ortaya çıktı; Taraftar heyecanlandı

Fenerbahçe'nin Başkanlık yarışı için geri sayım başladı. Tüzük gereği üç senede bir yapılan başkanlık seçimi için eski başkan Aziz Yıldırım'dan ilginç bir talimat geldiği iddia edildi

Fenerbahçe - 10-05-2024 14:27

Başarısız geçen bir Ali Koç döneminden sonra yeniden Fenerbahçe Başkanlığı için aday olacağı söyleyen Aziz Yıldırım, konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapmazken sular iyice ısnmaya başladı. Sports Digitale Genel Yayın Yönetmeni Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre, Aziz Yıldırım başkanlık döneminde birlikte çalıştığı sportif ve idari ekiplerine, 'Hazır olun ve benden haber bekleyin' talimatını verdi. Bu talimatın ortaya çıkmasının ardından Fenerbahçeli taraftarlar sosyal medya üzerinden "Geri dön" paylaşımları yapmaya başladı. 

'SADETTİN SARAN RESMİ ADAY' 

Son seçimlerde Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Başkanı seçilen Şekip Mosturoğlu, katıldığı bir televizyon programında şu anda sadece Sadettin Saran'ın resmi olarak adaylık işlemlerini tamamladığını belirtti. Saran, adaylık için tek bir şart koşmuş ve Ali Koç'un hiçbir şekilde aday olmaması halinde aday olacağını belirtmişti. Yurt içi ve yurt dışndaki yatırımlarıyla bilinen Saran, özellikle spor medya yayıncılığı konusunda Türkiye'nin önde gelen şirketlerine sahip. 

CANDAŞ TOLGA IŞIK'TAN İLGİNÇ TESPİT

Kafa TV, Asist Analiz ve TV100'de program yapan Candaş Tolga Işık, Fenerbahçe'nin arap saçına dönen başkanlık seçimleri hakkında, "Fenerbahçe'de son durum şu: Saadettin Saran aday olmak için Ali Koç'u, Ali Koç aday olmak için Aziz Yıldırım'ı, Aziz Yıldırım aday olmak için Saadettin Saran'ı bekliyor." yorumunda bulundu. 
 

Günün Diğer Haberleri